Qui som

El Gremi de Constructors d’Obres de Manresa i Comarques és una associació empresarial del sector de la construcció, en l’àmbit de Manresa i Comarques, sense ànim de lucre, amb personalitat jurídica i total autonomia per al compliment de les seves finalitats amb capacitat, entre altres, per comparèixer davant qualsevol autoritat, organisme o jurisdicció i exercir les corresponents accions i drets.

Així mateix, el Gremi de Constructors d’Obres de Manresa i Comarques està associat al Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, al RIME i al CONSTA.

Junts, vetllem pels nostres interessos, en els àmbits de les administracions públiques. A nivell local, destaquem la nostra participació en la Cambra de Comerç i Indústria de Manresa on tenim dos representants al Comitè Executiu, sis membres del Ple i diferents cadires coma vocals a la Taula de la Construcció.

Som col.laboradors amb el Fòrum de Catalunya i en diferents plataformes postmineria i col.laboradors amb el POUM i altres entitats.